Aardstraling               Lichttherapie     

 

                                                                                              huis op juiste plek gebouwd?

                                                                                              hoe aardstralen ontstaan

                                                                                              veroorzaakt aardstraling kanker?

Wat zijn aardstralen?

Aardstralen zijn uit de aardkost opkomende kolommen van elektrische trillingen, meestal opstijgend uit een kruising van onderaardse waterstroompjes. Het kunnen ook kruisingen zijn van ertsaderen. De water- of ertsaderen lopen parallel met etherische krachtbanen in het etherisch lichaam of krachtveld van de Aarde. De Aarde heeft namelijk net zo’n lichaam als wij, maar dan voor ons oog niet voorstelbaar. Wij hebben bloedvaten en zenuwbanen die krachtlijnen in ons etherisch lichaam volgen. Het zijn die lijnen, die in de acupunctuur ‘meridianen’ heten. Waar bij de mens zulke krachtlijnen elkaar kruisen, ontstaat een verhoogde trilling.

 

Dat aardstralen in onze huidige maatschappij voornamelijk als gevaar en schadelijk voor de mens worden aangemerkt komt vanwege het feit, dat de westerse mens niet in staat is er gebruik van te maken. Zoals het vee van de boeren gevangen zit, zo zitten de meeste westerlingen gevangen in hun flats en kantoren, die bovendien van ongezond beton zijn gebouwd en een afvloeiing van overmatige energie naar de Aarde hinderen. De kracht stuwt in hen op en buitenshuis zitten zij in de auto en raken gefrustreerd door files.

 

Evenmin kunnen zij eens lekker hard rijden, zoals de ruiters over de steppen, want telkens moeten zij zich inhouden voor de rode verkeerslichten. De kracht van elke straling die nergens een uitlaat vindt, gaat dan in het lichaam zinloos bouwen. Speciaal het ‘sycotisch gestel’ krijgt dan eerst wratten, later goedaardige aangroeisels, ten slotte kwaadaardige. Gelukkig is degene, die deze kracht kwijt kan in creativiteit.

(bron: kaarsvlam Melly Uijldert) – met toestemming